Legend Silverback series

Hier is de oplossing voor muziekliefhebbers die op zoek zijn naar audio-ervaringen van topklasse, geweldige gebruiksvriendelijkheid en een woonkamer zonder rommelige luidsprekerkabels. We presenteren SA legend silverback.

Met SA legend silverback krijgen muziekliefhebbers ervaringen van de allerhoogste kwaliteit. Het is een familie van 100% actieve luidsprekers die als geen ander innovatief zijn. Ze geven je geweldige muziekervaringen in je woonkamer en ze zijn ongelooflijk gemakkelijk om mee te leven.

De luidsprekers kunnen op 3 verschillende manieren worden gebruikt, afhankelijk van hoe u uw muzieksysteem wilt samenstellen. De luidsprekers kunnen worden opgewaardeerd, zodat u nooit vastloopt bij het kiezen van SA. 


Saxo series

SA Saxo is een familie luidsprekers voor de betrokken film- en muziekliefhebber.

Het beste geluid van de markt voor de prijs. Dit is het doel van SA Saxo. Je kunt de luidsprekers gebruiken met elk goed muzieksysteem of thuisbioscoop en hun verrassende geluidskwaliteit brengt je dichter bij de artiesten waarvan je houdt.

Gemaakt voor iedereen

Je houdt misschien van alles, van rock, pop, klassiek en jazz. U kunt luisteren naar CD, MP3, blu ray, netwerkspelers en nog veel meer. Het maakt geen verschil uit, want SA-Saxo luidsprekers zijn ontworpen om u van alles te laten genieten. Het enige dat u hoeft te overwegen, is welk model u nodig heeft. Het verrassend grote geluid zal u verbazen. 

Brochure
SA Brochure 2019
SA catalogue 2019 english .pdf (2.53MB)
Brochure
SA Brochure 2019
SA catalogue 2019 english .pdf (2.53MB)

 

Prijslijst
SA Prijslijst 2019
Retail pricelist System Audio.pdf (65.08KB)
Prijslijst
SA Prijslijst 2019
Retail pricelist System Audio.pdf (65.08KB)


 

Klik hier voor foto's en handleidingen